EDSN

Platform Engineer

Hallo Platform Engineer!

Bij ons krijg je de kans om (verder) uit te groeien tot een expert op het gebied van cloudservices.

Als platform engineer focus je op (cloud)integratie, platforms, cybersecurity en Identity & Access management.

Je houdt je bezig met het inrichten en beheren van de cloud infrastructuur en de connectiviteit met en het integreren van de verschillende PaaS/SaaS diensten waar het platform uit bestaat.  Je werkt nauw samen met Lead Architects en verschillende teams binnen EDSN.

Ook mag je je bezig houden met het Inrichten en standaardiseren van delivery pipelines en SaaS/PaaS diensten hierin integreren.

Inrichten van observability (logging, metrics, alerting & tracing) is jou wel bekend.

  • Zorgen dat er voldaan wordt aan security en compliance eisen 
  • Monitoren van de operatie 

Wie zoeken we?

Een Platform Engineer heeft kennis van diverse platforms zowel on premise als in de cloud , infrastructuur, beheer, operatie, beveiliging en het gebruik, technisch inrichten en integratie van PaaS/SaaS diensten en probleemoplossend vermogen. Ook heeft de platform engineer kennis van de verschillende PaaS/SaaS diensten en kan de waardstromen ondersteunen bij het gebruik ervan. Daarnaast heeft de platform engineer basis ontwikkel skills. 

  • Hbo-niveau door relevante werkervaring, een diploma of de studie die je binnenkort gaat afronden.
  • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels.
  • Bij voorkeur enige kennis van of ervaring met agile en scrum.  

Kennis en kunde:

Als Plaform Engineer heb je ervaring, heb je kennis en kunde van een breed spectrum aan methoden, technieken, beveiliging en infrasctuctuur. Een greep uit het assortiment:
AWS ( VPC / EC2 / IAM / S3 / Route53 ), Kubernetes, Terraform, Open Shift, GIT / GITLAB, CI / CD ( Helm Argo CD ), Linux Basics, Script ( Go / Python ), Ansible, Vault, KeyCloak ( IAM / IdP ), Monitoring Stack ( Prometheus / Grafana ), Logging Stack ( Elastic / GrayLog / Fluentd ), Kafka ( Cluster admin )

Waarom wil je bij ons werken?

Naast de inhoudelijke uitdaging hebben wij nog een hoop andere dingen te bieden, onder andere:

Jouw toekomst krijgt onze volle aandacht

EDSN betaalt 80% van jouw pensioenpremie. Naast je ouderdomspensioen is ook het nabestaandenpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld. Bovendien betalen we een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je.

Veel mogelijkheden in het reizen

Afhankelijk van je situatie kun je kiezen uit een reiskostenvergoeding, mobiliteitsbudget, een NS Businesscard en/of een leaseauto. Kies je vandaag voor het openbaar vervoer? Stap je liever op de fiets? Of besluit je om eens een dagje vanuit huis te werken? Dit kun je bij ons heel flexibel invullen. Wij stimuleren dat je bewust kiest hoe je naar werk reist om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Zes weken vakantie per jaar

Werk jij veertig uur per week bij EDSN? Dan bieden wij in totaal zes weken vakantie. Dat is twee weken meer dan wettelijk verplicht.

Samenvattend:

  • Ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld
  • Passende vergoeding voor jouw reis
  • Mogelijkheid om thuis te werken
  • Zes weken vakantie bij een werkweek van veertig uur

Maak jezelf bekend!

Klik rechts op de groene button om te solliciteren. Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem contact op met Hans Renee via hans.renee@edsn.nl

Acquisitie? Wij hebben al vaste partners voor hulp bij werving en selectie en zijn daar tevreden mee.

Please note: To be eligible for this position at EDSN, it is important that you live in the Netherlands and that you speak Dutch fluently.

Over EDSN

Energie Data Services Nederland www.edsn.nl werkt aan het stapsgewijs verenigen van de groeiende stroom aan marktdata op één locatie, in één taal en binnen één centrale ICT-infrastructuur.

Op deze manier ontwikkelen we samen met de regionale netbeheerders een betrouwbare en innovatieve IT-infrastructuur voor de energiemarkt van de toekomst. EDSN geeft de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan. Je bouwt samen met jouw collega’s op het snijpunt van energie, data en IT aan de energiemarkt van de toekomst.

Onze collega’s vertellen je graag meer over EDSN in deze video op Youtube.

Referentienummer:

2021560

Regio:

  • Utrecht

Sluitingsdatum:

n.v.t.

Locatie:

Amersfoort / Remote

Contactpersonen:

Company homepage:

http://www.edsn.nl

Kantooradres:

Van Asch van Wijckstraat 55 3811 LP Amersfoort

Locatie: