EDSN

Cloud Data Platform Engineer Integratie

Hallo Cloud Platform Engineer Integratie! Wil jij werken in het hart van de energietransitie?  

32 – 40 uur | Amersfoort / Hybride | Energiemarkt 

Bij EDSN draag jij bij aan de verduurzaming van Nederland. Elke dag. Sámen met onze partners in de energiesector.  Het werken in de Cloud wordt met de dag belangrijker. Zo ook voor onze Development teams. Met jouw data analyses en verbindende kracht speel jij een grote rol om dit te realiseren.    

We hebben flinke ambities en daarom zijn wij op zoek naar jou! 

Werk vol energie  

Als platform engineer heb jij affiniteit met data engineering. Met jouw skills bouw en beheer je samen met het team een centraal Data Analytics platform. En dat is niet zomaar een platform. Met dit platform creëren DataOps teams analytische inzichten om de energietransitie verder te brengen. En werk je samen met hun aan een data gedreven organisatie. 

Jouw uitdagingen 

  • Je bouwt en beheert het Data Analytics platform 

  • Je levert bouwblokken op voor DataOps teams  

  • Je faciliteert de bouw van data analytics en data science producten 

  • Je weet op welk moment je de behoeft van de teams moet vervullen voor een optimale engineering experience 

  • Met jouw service kunnen andere teams grote stappen zetten om tot een volwassen data gedreven organisatie te komen 

 

 

Hier krijg jij energie van: 

Je gaat tot de puntjes om uit te pluizen hoe data engineering en analyse werkt. Je krijgt energie van het werken met TerraFormCI/ CD (GitOps) en cloud architectuur principes (cloud native & platform denken). Je weet als geen ander hoe je data lake en data warehouses moet documenteren en administreren. Bij jou moeten ze zijn voor ETT/ELT/ETL processen en tooling.  

 

Handig als je het volgende meebrengt: 

  • Kennis van Snowflake of andere cloud based data warehouses, bijvoorbeeld Redshift. 

  • Kennis van Tableau. 

  • Kennis van Kafka of vergelijkbare producten. 

 

Jouw collega’s 

Als Cloud Platform Engineer ben je onderdeel van een gezellig team. We zijn gedreven en gemakkelijk te benaderen, binnen de afdeling en ook binnen het gehele bedrijf, van alle afdelingen, dat werkt zo prettig! We hebben geen vaste kantoordag en spreken in overleg af wanneer we op kantoor zijn.  

 

Ook werken vol energie?  

Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button! Of ken je iemand voor wie deze vacature op het lijf is geschreven? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt.  

Wacht niet te lang 

Reageer eenvoudig via de solliciteer-button! We kunnen jou op korte termijn al gebruiken bij EDSN. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan gerust contact met ons op! 

Over EDSN  

Energie Data Services Nederland (EDSN) is een groeiend bedrijf dat snel stappen zet in de professionalisering van haar organisatie. Van startup naar scale up. EDSN ontwikkelt voor alle regionale en landelijke netbeheerders een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur. We specialiseren ons in het verzamelen en bereikbaar maken van gebruiksdata, die andere marktpartijen weer kunnen gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe diensten. Met die  datadiensten geven we de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan.   

Referentienummer:

2021560

Regio:

  • Utrecht

Sluitingsdatum:

n.v.t.

Locatie:

Amersfoort

Bedrijfspagina:

http://werkenbij.edsn.nl

Kantooradres:

Van Asch van Wijckstraat 55 3811 LP Amersfoort

Locatie: