EDSN

Release Train Engineer / Delivery Lead

Hallo Release Train Engineer!

Waarde leveren voor onze opdrachtgevers is een groot goed. Om dit te bereiken omarmen we bij EDSN de Scaled Agile Framework (SAFe) wijze van werken. In ons model zijn Agile Release Trains (ART) de drijvende ‘kracht’ in onze weg naar waarde creatie; daardoor kunnen we blijvend waarde toe voegen aan de business.

De RTE is verantwoordelijk voor het functioneren van het gehele systeem en omvat dus ook zaken als sourcing, HR, finance, etc. De RTE werkt nauw samen met de Product Manager en System Architect. De RTE faciliteert het proces, de Product Manager is van het product en de System Architect maakt keuzes ten aanzien van de technische componenten in het platform.

Wat doet een RTE bij EDSN?

De RTE bij EDSN heeft een divers takenpakket. Van jou wordt verwacht dat je zelfstandig en met een brede scope je rol invult, de zaken waar je mee bezig bent zijn onder andere;

  • Eerste aanspreekpunt voor de ART en de teams daarbinnen
  • Voorbereiding en begeleiding van de SAFe events, denk aan PI meetings en ART Sync
  • Zorgen voor de juiste voorwaarden om IT Levering continu te blijven ontwikkelen, met een continue focus op continu verbeteren (“relentess improvement). Als RTE ben je de drijvende kracht achter het beter laten werken van de ART.
  • Inrichten van een succesvolle en efficiënte organisatie (rollen en teams) in een Agile delivery model o.b.v. SAFe (incl. benodigde sourcing)
  • Intern en extern stakeholdermanagement

Wie ben jij?

Een zelfstandig werkende collega die zowel het zakelijk als menselijk aspect van het spectrum inzichtelijk heeft en daadkrachtig daarop kan acteren. Je bent uiteraard goed in staat anderen mee te nemen in jouw visie door een prettige manier van omgang en heldere manier van communiceren

Dat is ook terug te zien in jouw CV en relevante opleidingen. Jij weet hoe het is om teams aan te sturen op voor zowel delivery als operatie. Je hebt visie en weet dat goed te vertalen naar de praktijk en weet dit ook met overtuiging overbrengen. Je wacht niet af tot anderen vertellen wat je moet doen OF beslissen; dat doe jij zelf en met vertrouwen. Jouw werkwijze is enthousiasmerend en doeltreffend.

Om de hoeveelheid en diversiteit van het werk goed te begrijpen heb je affiniteit met techniek en een bewezen track record met soortgelijke trajecten. Naast vakkennis vinden we een grote mate van aantoonbare zelfstandigheid en professionaliteit enorm belangrijk. Onze ervaring is dat minimaal 10-15 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving (delivery en operatie) vereist is om op dat vlak aan onze verwachtingen te voldoen.

Communicatief ben je sterk en je bent ook sterk in stakeholdermanagement. Dit, in combinatie met jouw daadkrachtig aanpak, affiniteit met moderne cloud-technologieën, maakt dat je succesvol bent in deze rol.

Waarom wil je bij ons werken?

Naast de inhoudelijke uitdaging hebben wij nog een hoop andere dingen te bieden, onder andere:

Jouw toekomst krijgt onze volle aandacht

EDSN betaalt 80% van jouw pensioenpremie. Naast je ouderdomspensioen is ook het nabestaandenpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld. Bovendien betalen we een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je.

Veel mogelijkheden in het reizen

Afhankelijk van je situatie kun je kiezen uit een reiskostenvergoeding, mobiliteitsbudget, een NS Businesscard en/of een leaseauto. Kies je vandaag voor het openbaar vervoer? Stap je liever op de fiets? Of besluit je om eens een dagje vanuit huis te werken (vanwege Corona werken we momenteel grotendeels vanuit huis)? Dit kun je bij ons heel flexibel invullen. Wij stimuleren dat je bewust kiest hoe je naar werk reist om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Zes weken vakantie per jaar

Werk jij veertig uur per week bij EDSN? Dan bieden wij in totaal 30 vakantiedagen. Dat is 10 dagen meer dan wettelijk verplicht.

Samenvattend:

  • Ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld
  • Passende vergoeding voor jouw reis
  • Mogelijkheid om thuis te werken
  • 30 vakantiedagen bij een werkweek van veertig uur

Maak jezelf bekend!

Klik rechts op de groene button om te solliciteren. Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem contact op met Nils Jepsen; nils.jepsen@edsn.nl

Please note: To be eligible for this position at EDSN, it is important that you live in the Netherlands and that you speak Dutch fluently.

Referentienummer:

2022041

Regio:

  • Utrecht

Sluitingsdatum:

n.v.t.

Locatie:

Amersfoort / Remote

Contactpersonen:

Nils Jepsen

Company homepage:

http://www.edsn.nl

Kantooradres:

Van Asch van Wijckstraat 55 3811 LP Amersfoort

Locatie: