EDSN

Junior DevOps engineer

Hallo DevOps engineer! Wil jij werken in het hart van de energietransitie? 

Energiemarkt | 32-40 uur | Amersfoort / Hybride | v/m/x | IT | 40-55/jaar incl. 8% vakantiegeld | 

Bij EDSN draag jij bij aan de verduurzaming van Nederland. Elke dag. Sámen met onze partners in de energiesector. Wie heeft er toegang tot onze systemen en onze energiedata? Met jouw digitale skills en verbindende kracht speel jij een grote rol om dit te realiseren. 

We hebben flinke ambities en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Werk aan een veilige en verantwoorde datastroom

Werk vol energie

Als Developer bij EDSN heb je een breed en afwisselend takenpakket. Je werkt aan onze Identity Accesmanagement (IAM) die het veilig delen van data binnen de energiesector mogelijk maken. En dat is niet zomaar iets. Zo bouw je mee aan voorzieningen die vaststellen wie recht heeft op energiedata op basis van een geïdentificeerde en geauthentiseerde persoon en bijbehorende aansluiting. Maar ook aan voorzieningen die ‘datarechthebbenden’ in staat stellen éénmalig of doorlopend een toestemming te verlenen voor het delen van eigen energiedata aan derde partijen. Alles met het doel de energietransitie op een veilige manier vooruit te brengen.

Jouw uitdagingen

  • Je richt je op complexe Identity Accesmanagement vraagstukken
  • Je vertaalt gebruikerswensen naar passende requirements en de best mogelijke oplossingen
  • Je zorgt dat je collega’s een soepele self service integratie hebben
  • Je levert een robuust en veilig systeem

Daarnaast geeft het je energie agile te werken in een team met gedreven collega’s en ben je graag op twee dagen samen met het hele Agile SAFe team op kantoor.

Hier krijg jij energie van

Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s en andere stakeholders. Je bent dol op kennis en bent altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te blijven ontwikkelen. Je schrijft oplossingen, maar bedenkt ze ook. Je weet als geen andere hoe je om moet gaan met ingewikkelde maatwerk constructies die ook nog veilig en robuust zijn. Je vindt het leuk om zaken proactief op te pakken en wacht niet af tot anderen vertellen wat je moet doen. Beslissingen maak jij zelf. En dat doe je met vertrouwen. Hierbij weet je jouw visie helder en onderbouwd over te brengen. Je bent gedreven in het motiveren van anderen en houdt ervan collega’s uit te dagen om samen tot het beste resultaat te komen.

Dit neem je verder mee

  • Een voltooide studie op het gebied van informatica of een vergelijkbare opleiding.
  • Ervaring met java / javascript / typescript / golang
  • Ervaring met GitOps (Everything as Code) gedachtegoed
  • Bekend met Kubernetes (Red Hat Openshift) en Kubernetes Operators
  • Ervaring met software development vanuit je opleiding\
  •  Je draait standby-diensten en bent dus beschikbaar buiten reguliere werktijden 

 Als je daarnaast ook nog eens ervaring hebt met cloud providers en IAM concepten, maak je voor ons het plaatje compleet.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat andere teams voorzien worden van bouwblokken om hun applicaties in onze IAM omgeving te integreren. Met als doel om handmatig gebruikers en rollen beheer te minimaliseren en alle applicaties binnen het bedrijf samen te voegen in één omgeving. Dit doen we door een bestaande SaaS oplossing te configureren en uit te breiden met scripts en eigen frontend componenten, zodat het naadloos bij de wensen van onze stakeholders aansluit.

 

 

Ook werken vol energie?

Bij EDSN kun je, afhankelijk van de functie, kiezen uit een reiskostenvergoeding, mobiliteitsbudget, een NS Businesscard of een leaseauto, wij betalen 80% van jouw pensioenpremie én bieden in totaal zes weken vakantie per jaar! Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Kijk dan snel bij onze arbeidsvoorwaarden!

Wacht niet te lang

Reageer eenvoudig via de solliciteer-button! We kunnen jou op korte termijn al gebruiken bij EDSN. Staat jouw rol niet tussen de vacatures of heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan gerust contact met ons op.

Over EDSN 

Energie Data Services Nederland (EDSN) is een groeiend bedrijf dat snel stappen zet in de professionalisering van haar organisatie. Van startup naar scale up. EDSN ontwikkelt voor alle regionale en landelijke netbeheerders een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur. We specialiseren ons in het verzamelen en bereikbaar maken van gebruiksdata, die andere marktpartijen weer kunnen gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe diensten. Met die datadiensten geven we de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan.  

Please note that all of our documentation is in Dutch, therefore Dutch speaking on a proficient level is required

Referentienummer:

2024012

Regio:

  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://werkenbij.edsn.nl

Kantooradres:

Van Asch van Wijckstraat 55 3811 LP Amersfoort

Locatie: