EDSN

Servicemanager

Hallo Servicemanager! Wil jij werken in het hart van de energietransitie? 

Energiemarkt | 32-40 uur | Amersfoort / Hybride | v/m/x | IT | 56-85k / jaar incl. 8% vakantiegeld + leaseauto of mobiliteitsbudget

Bij EDSN draag jij bij aan de verduurzaming van Nederland. Elke dag. Sámen met onze partners in de energiesector. Met jouw expertise in dienstverlening en het continu verbeteren van de servicemanagementprocessen help jij EDSN om te blijven groeien! We hebben flinke ambities en daarom zijn wij op zoek naar jou!   

We hebben flinke ambities en daarom zijn wij op zoek naar jou! 

 

Zorg voor de juiste service 

Werk vol energie   

Als servicemanager werk jij aan een enorm portfolio aan services en applicaties die wij speciaal voor de netbeheerders hebben ontwikkeld. Jij zorgt samen met de andere servicemanagers voor een goedlopende dienstverlening, die voldoet aan de afspraken met onze klanten. Door het analyseren van de dienstverlening en het continu verbeteren van servicemanagementprocessen zorg jij voor meer toegevoegde waarde. We gebruiken hiervoor state-of-the-art methoden en technieken en hebben uiteraard een Agile-werkwijze omarmd. Jij ondersteunt daar waar het gaat om de dienstverlening naar alle marktpartijen in de energiemarkt. Ook kun je zelfstandig vanuit de gezamenlijke servicemanagement visie afspraken maken, vastleggen en monitoren in afstemming met interne en externe stakeholders. 

Dit ga je doen   

  • Je legt afspraken vast met onze opdrachtgevers en IT-partijen, en vertaalt deze naar afspraken met onze DevOps-teams.  

  • Je analyseert de dienstverlening, daarmee zorg jij dat deze continu wordt verbeterd en naar een hoger niveau wordt getild.  

  • Naast het inrichten van onze servicemanagementorganisatie, draag je ook zorg voor het onderhouden en uitdragen ervan.   

  • Je adviseert de DevOps-teams op het gebied van servicemanagement, zodat goede dienstverlening geborgd is en blijft. 

Continu blijven verbeteren 

Hier krijg je energie van   

Jij bent een zelfstandige collega, waarbij het procesgericht werken en IT-Servicemanagement goed is ingebed. Je wil niet alleen jezelf (blijvend) verbeteren, maar wil tegelijkertijd ook een steentje bijdragen aan de totale EDSN-dienstverlening.  

Dit neem je verder mee  

  • Om de hoeveelheid en diversiteit van het werk goed te begrijpen, heb je een hbo werk- en denkniveau (richting informatica) nodig.  

  • Jij hebt ervaring als servicemanager of ITIL-procesmanager in een continu veranderende Agile organisatie. 

  • Je hebt de nodige certificaten op IT-servicemanagementgebied (ITIL Foundation)  

  • Je hebt ervaring met verbetermethodieken zoals Lean en Six Sigma (pre).  

Naast vakkennis maak je met een grote mate van aantoonbare zelfstandigheid en professionaliteit het plaatje voor ons compleet. 

Ook werken vol energie?

Bij EDSN kun je, afhankelijk van de functie, kiezen uit een reiskostenvergoeding, mobiliteitsbudget, een NS Businesscard of een leaseauto, wij betalen 80% van jouw pensioenpremie én bieden in totaal zes weken vakantie per jaar! Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Kijk dan snel bij onze arbeidsvoorwaarden!

Wacht niet te lang

Reageer eenvoudig via de solliciteer-button! We kunnen jou op korte termijn al gebruiken bij EDSN. Staat jouw rol niet tussen de vacatures of heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan gerust contact met ons op.

Over EDSN 

Energie Data Services Nederland (EDSN) is een groeiend bedrijf dat snel stappen zet in de professionalisering van haar organisatie. Van startup naar scale up. EDSN ontwikkelt voor alle regionale en landelijke netbeheerders een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur. We specialiseren ons in het verzamelen en bereikbaar maken van gebruiksdata, die andere marktpartijen weer kunnen gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe diensten. Met die  datadiensten geven we de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan.  

Referentienummer:

2024014

Regio:

  • Utrecht

Locatie:

Amersfoort

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://werkenbij.edsn.nl

Kantooradres:

Van Asch van Wijckstraat 55 3811 LP Amersfoort

Locatie: