Je reageert op de vacature

System Architect Data

  Ons privacybeleid

Privacyverklaring
1. Algemeen
Dit elektronische kandidaatvolgsysteem ‘Visma EasyCruit’ wordt beheerd door Energie Data Services Nederland (EDSN).
Alle persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mail, geboortedatum, geslacht, nationaliteit etc) met inbegrip van de in de sollicitatiebijlagen opgenomen persoonlijke informatie (hierna "gegevens") die je aan ons via het sollicitatieformulier beschikbaar stelt, heeft als doel het verwerken van jouw sollicitatie. Bijzondere persoonlijke gegevens (d.w.z. gegevens over de ras of etnische afkomst die zichtbaar kunnen zijn als je een foto meezend) worden alleen verwerkt met jouw toestemming.
Wij kunnen jouw gegevens gebruiken voor andere gerelateerde vacatures binnen EDSN als je daarvoor toestemming geeft. De verantwoordelijke voor jouw gegevens is EDSN. De verwerking van je gegevens vindt plaats op basis van artikel 6 lid 1 sub b van de AVG, contract of overeenkomst.
Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 033-422 46 20. Onze servicedesk neemt je vraag in behandeling. Ons bezoekadres is:
Energie Data Services Nederland (EDSN) B.V., Barchman Wuytierslaan 8, 3818 LH Amersfoort.
KvK-nummer: 39098825
2. Gegevensopslag
Jouw gegevens zijn beschermd tegen ongeoorloofde toegang via gecodeerde verzending, versleutelde opslag, een rol- en autorisatiemodel, een methode voor gegevensbescherming en fysieke beveiliging van de servers.
3. Gegevenstoegang
Voor een goede werking hebben bepaalde EDSN-medewerkers toegang tot jouw gegevens. Als onderdeel van de exploitatie en het onderhoud van dit elektronische kandidaatvolgsysteem krijgen ook externe dienstverleners toegang. Dit zijn Visma Software B.V. (en hun dochterondernemingen), in Nederland, Amazon Web Services (AWS), in Ierland, Service Cloud in Verenigde Staten en Textkernel in Nederland.
Sommige van deze serviceproviders bevinden zich in landen buiten de Europese Economische Ruimte, die niet hetzelfde niveau van gegevensbescherming garanderen als binnen de Europese Economische Ruimte. Het gebruik van dergelijke serviceproviders vindt alleen plaats als aan de noodzakelijke gegevensbeschermingsvereisten volgens de Nederlandse en Europese gegevensbeschermingswetgeving is voldaan. Voor deze uitwisseling zijn overeenkomsten gesloten.
4. Recht op het verwijderen van gegevens en bewaartermijn
Je hebt te allen tijde het recht om je gegevens te blokkeren of te verwijderen of om onjuiste gegevens te laten corrigeren. Na het afronden van de sollicitatieprocedure worden je gegevens tot twee jaar na afhandeling bewaard, waardoor jouw gegevens mogelijk voor andere gerelateerde vacatures gematcht kunnen worden. Je ontvangt na 22 maanden automatisch een mail waarin je je keus kenbaar kunt maken of gegevens langer bewaard mogen worden.
5. Contactgegevens
Je kunt op de volgende manier contact met ons opnemen om jouw gegevens te laten wijzigen en of te verwijderen: werkenbijedsn@edsn.nl
6. Vragen of klachten
Heb je een vraag of klacht over hoe EDSN met je gegevens omgaat, dan kunt altijd contact opnemen via het contactformulier op onze website. Wij zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen. Mochten wij er samen niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Deze instantie houdt toezicht op de naleving van de AVG.

  Reeds geregistreerd?

 
Deze pagina opent in een nieuw venster