EDSN

KA Beheerder

 

Hallo KA beheerder!

De KA adviseur stimuleert dat EDSN een consequente visie en strategie op het gebied van kantoorautomatisering voert, zodat EDSN nu én in de toekomst flexibel genoeg is om te blijven meegroeien met markt en samenleving. De KA adviseur begeleidt het proces voor EDSN ICT vraagstukken en voert projecten uit, in een grote mate van zelfstandigheid.

 

Wat doet een KA beheerder bij EDSN?

Voor onze medewerkers ben jij het aanspreekpunt als het gaat om het oplossen van incidenten en verstoringen in de systemen. Naast het oplossen van uitdagende incidenten en verstoringen ga je ook hands-on aan de slag met vele andere zaken. Denk aan werkplekbeheer, bestellingen van hardware, een CMDB bijhouden, Telecom, monitoring en het beheer van de EDSN devices in Intune.a

 

Wie ben jij?

We zijn opzoek naar een junior KA Beheerder (dus ben je net afgestudeerd en op zoek naar een eerste baan..?) maar ook een senior KA Beheerder is bij ons van harte welkom!

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding Bedrijfsinformatica of Hbo opleiding in een vergelijkbare richting
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office 365
 • Ervaring Intune, Azure IaaS/Saas oplossingen en Azure AD
 • De Nederlandse taal beheers je mondeling en schriftelijk uitstekend
 • Kwaliteit van kantoorautomatisering en snelheid van incident afhandelingen staan bij jou hoog in het vaandel

 

Competenties die waardevol zijn voor een junior KA beheerder:

 • Klantgerichtheid
 • Probleemanalyse
 • Inzicht
 • Resultaatgerichtheid
 • Vakgerichtheid

 

Waarom wil je bij ons werken?

Naast de inhoudelijke uitdaging hebben wij nog een hoop andere dingen te bieden.

 

Jouw toekomst krijgt onze volle aandacht!

EDSN betaalt 80% van jouw pensioenpremie. Naast je ouderdomspensioen is ook het nabestaandenpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld. Bovendien betalen we een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je.

Veel mogelijkheden in het reizen

Afhankelijk van je situatie kun je kiezen uit een reiskostenvergoeding of een NS Businesscard. Kies je vandaag voor het openbaar vervoer? Stap je liever op de fiets? Of besluit je om eens een dagje vanuit huis te werken? Dit kun je bij ons heel flexibel invullen. Wij stimuleren dat je bewust kiest hoe je naar het kantoor reist om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Zes weken vakantie per jaar

Werk jij veertig uur per week bij EDSN? Dan bieden wij in totaal zes weken vakantie. Dat is twee weken meer dan wettelijk verplicht.

 

Samenvattend:

 • Ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld
 • Passende vergoeding voor jouw reis
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Zes weken vakantie bij een werkweek van veertig uur

 

Maak jezelf bekend!

Klik rechts op de groene button om te solliciteren. Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Onze recruiter Saskia Jagroep informeert je graag verder. Zij is bereikbaar via saskia.jagroep@edsn.nl of telefonisch te bereiken op: 06-82183774

 

Over EDSN

Energie Data Services Nederland (EDSN) is een groeiend bedrijf dat snel stappen zet in de professionalisering van haar organisatie. Van startup naar scale up. EDSN ontwikkelt voor alle regionale en landelijke netbeheerders een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur. We specialiseren ons in het verzamelen en bereikbaar maken van gebruiksdata, die andere marktpartijen weer kunnen gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe diensten. Met die  datadiensten geven we de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan. 

Onze collega’s vertellen je graag meer over EDSN in deze video op Youtube.

Acquisitie? Wij hebben al vaste partners voor hulp bij werving en selectie en zijn daar tevreden mee.

Please note: To be eligible for this position at EDSN, it is important that you live in the Netherlands and that you speak Dutch fluently. 

Referentienummer:

2021550

Regio:

 • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

n.v.t.

Locatie:

Amersfoort / Remote

Contactpersonen:

Company homepage:

http://www.edsn.nl

Kantooradres:

Van Asch van Wijckstraat 55 3811 LP Amersfoort

Locatie: